Spring naar content
DSC02048Kapsallon Haarfijn_vierkant_WEB

Nieuw.
De Haarfijn Kleurkeuken.

Kleur, kleur, meer kleur! Daar worden we blij van. Daarom hebben we in onze salon een gloednieuwe Kleurkeuken ingericht!

We durven inmiddels hardop te zeggen dat kleur onze specialiteit is. Met jarenlange ervaring, blijven we ons steeds ontwikkelen en zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en tools. Toen we aan de slag gingen met de nieuwe salon mocht één ding dus absoluut niet ontbreken; de Kleurkeuken. Een unieke en fijne plek waar wij onze creativiteit kwijt kunnen en waar ook jij gegarandeerd blij van wordt.

Experts in haarkleuring voor dames

Je haar is onderdeel van wie jij bent. De perfecte kleur is daar een belangrijk onderdeel van, het moet haarfijn aansluiten bij wie jij bent. Onze ervaren haarstylisten bieden deskundig advies om je te helpen de juiste kleur te kiezen die bij je huidskleur, oogkleur en persoonlijke stijl. We luisteren naar je wensen en zorgen voor dat ene perfecte kleurtje waar je altijd al van hebt gedroomd.

Haarkleurbehandelingen

Of je nu gaat voor blond, brunette of pimpelpaars met een gouden randje. In onze Kleurkeuken kunnen we alles, maar dan ook écht alles mixen en matchen. We bieden een breed scala aan haarkleurbehandelingen, waaronder highlights, lowlights, balayage, ombre en volledige kleuringen. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor prachtige, langdurige resultaten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kleurcorrectie en herstel

Heb je een kleurprobleem dat moet worden opgelost? Onze experts zijn bedreven in kleurcorrectie en kunnen ongewenste tinten corrigeren en daarbij je haar weer in topconditie brengen. Ons team bestaat uit gepassioneerde haarstylisten met jarenlange ervaring in haarkleuring. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de branche om ervoor te zorgen dat we je altijd de beste service bieden.

Benieuwd? Maak vandaag nog een afspraak, dan gaan we samen voor die perfecte kleur!

UITGELICHT

We werken met de allerfijnste producten